Máj.

15.

szerda

Máj.

15.

szerda

Németh Juci és G. Szabó Hunor x 10 éves Akvárium terasz

Kapunyitás: 19:00

Terasz
Ingyenes!

Németh Juci és G. Szabó Hunor x 10 éves Akvárium terasz

Kapunyitás: 19:00

Terasz

Május 8-tól visszatér a 10. születésnapját ünneplő Akvárium Klub egyik legjobban várt programsorozata, ahol minden szerdán és csütörtökön különleges zenekarok és DJ-k színesítik majd a hétköznap estéket a belváros közepén, az Akvárium Teraszon.

Németh Juci és G.Szabó Hunor is jól ismert zenészek. Jucihoz az Anima Sound System „68” vagy a „Csinálj sok-sok gyermeket” dalát ugyanúgy köthetjük, mint a Kispál és a Borz „De szeretnék” c. slágerét. De játszott rockot is Nemjuci zenekarával, vagy már 16 éve igazi díva a Budapest bár koncertjein. Hunor a magyar jazzélet egyedi ízű dobosa, de pszichedelikus rockzenekara, a The Qualitons élén is jelentős itthoni és külföldi sikereket tudhatott magáénak. Dalszerzői és multiinstrumentális tudását több helyen kamatoztatja, jelenleg pl. a Kispál és Borz 2024es turnéján. Műsorukban saját szerzeményeik mellett múltbéli kedvenceikből is válogatnak, melyeket sajátos felfogásban és változatos hangszereléssel adnak elő. (Németh Juci – ének, fuvola, gitár, basszusgitár, billentyű, dob, G. Szabó Hunor – ének, gitár, basszusgitár, dob)

A belépés mindegyik koncertre és DJ szettre ingyenes!

Helyszín

Terasz

A zenei és kulturális programokon kívül az Akvárium legfőbb vonzereje a több száz fő befogadására alkalmas terasz, ami hangulatos találkozási pontként szolgálhat bárki számára, aki megfordul Budapest belvárosban.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Ingyenes!