Júl.

18.

csütörtök

Júl.

18.

csütörtök

Mount Kimbie

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

Mount Kimbie

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

Mount Kimbie

Helyszín: Akvárium Klub, NagyHall

Időpont: 2024. július 18.

A Mount Kimbie legújabb lemezével tér vissza Budapestre, amit most az Akvárium Klub közönségének is bemutatnak július 18-án.

Április 5-én jelent meg a The Sunset Violent című negyedik albumuk, amit a kaliforniai Yucca Valley-ben írtak. A sajátos helyszínen számos UFO-észlelés történt az elmúlt időszakban, így nem csoda, hogy elmondásuk szerint a sivatag szürreális tájai nagy hatással voltak rájuk a lemez írása közben. Ennél a munkánál is feltűnt King Krule két szám erejéig már-már megszokott visszatérő közreműködőként.

Július 18-án az Akvárium Klub NagyHalljában élőben is átélheti a közönség a Mount Kimbie varázsát.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok