Ápr.

05.

péntek

Ápr.

05.

péntek

MIZU Akvárium! Jön az igazi magyar Tra$h és Rampapapam!

Kapunyitás: 23:30

Kishall
Korhatár: 18
Jegytípusok

MIZU Akvárium! Jön az igazi magyar Tra$h és Rampapapam!

Kapunyitás: 23:30

Kishall
Korhatár: 18

Már nem kell többet várni, hiszen április 5-én végre eljön egy totálisan MAGYAR BULI, Budapest kedvenc klubjába, az Akváriumba!

Szia Uram! Tudjuk hogy Soha Nem Elég, így hát nyitástól zárásig az összes kedvenc hazai előadónk legnagyobb zenéit pörgetjük és énekelhetjük torkunk szakadtából!
Úgy érzed majd, hogy Táncol Veled a Világ és az órát sem kell nézni, hiszen ez az Éjjel Soha Nem Érhet Véget! Dübörög majd a Rampapapam és feltesszük az I-re a pontot akarom mondani, a Tiarát az estére.

Itt senki sem fog elmerülni a Mariana Árokba és keresned sem kell, hogy Hol Van Az a Lány, hiszen az összes VakMeleg TOPshit zenét kívülről fújod majd! És persze 3 Korty után, már Tisztán Iszod a Bombayt!
Tudjuk hogy Visza a Véred egy ilyen buliba, ami nem Budán Vagy Pesten, hanem az Akváriumban lesz, ahol minden Úgy Hiszem csak Rólad Szól!

Aha – Aha légy egy igazi Partyarc vagy egy Ördög Nórika, szólj a Gangednek, hogy Április 5-én lesz egy újabb Álmatlan esténk!
Új csókkirályt avatunk, Nincsen gond se rossz esték, mert jön a MIZU az akvába az összes magyar zenével, aminek végén már csak annyit mondasz, ÚÚÚÚristen mekora buli volt!

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok