Máj.

18.

szombat

Máj.

18.

szombat

mïus x Changing Grey

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

mïus x Changing Grey

Kapunyitás: 19:30

Kishall

A  mïus májusban visszatér az Akvárium Klubba, hogy Attaray Visuallal közösen ismét egy intenzív, a fények és formák harmóniájával operáló audiovizuális történet részesévé tegye a közönséget. Ebben az elektronikus játékban a geometrikus elemek ezúttal életre is kelnek a háttérben, a hideg fények bizonyos pontokon irányt váltanak és bemutatkoznak egy különleges oldalukról is.
A tavalyi évben a mïus a Római Magyar Akadémia meghívására a Live Cinema Festival-on, egy teltházas koncerten mutatta meg a 2018 tavaszán megjelent Twentytwo 22 című nagylemezhez készült megújult vizuált, ami egy új aspektusból közelíti meg az album dalait, és ez a váltás már előirányozza az idén készülő következő nagylemez hangulatát is. A mïus a megszokott felállásban, állandó énekesnőjével, Hegyi Dórival áll majd színpadra.
Az estéhez egy olyan partnert választott a mïus, akik ezt a vizuális-elektro tripet csak tovább fokozzák majd, ők a Changing Grey. A Zságer Balázs és Genser András alkotta duó igazi elektronikus zenei csemege. Live actjük az IDM, az ambient és a techno hatások mellett számos zenei asszocicációt tartalmaz. Fellépéseiket egyedi vizuális villág teszi még izgalmasabbá. A végerdemény egy teljes egységben összeforrt flow-élmény.   

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok