Dec.

12.

szombat

Dec.

12.

szombat

mïus: Études de Battements – lemezbemutató, Luca Longobardi (IT)

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

mïus: Études de Battements – lemezbemutató, Luca Longobardi (IT)

Kapunyitás: 19:30

Kishall

“Étude de Battements” című új albumának hivatalos bemutatóját egy audiovizuális show keretein belül a Kishallba hozza vissza a mïus. Az idei első koncert külföldi és hazai vendégénekesekkel és csak erre az alkalomra épített vizuállal, valamint akusztikus zongorán egy új taggal lesz teljes.
Különleges felvezetése lesz az estének az olasz Luca Longobardi zongorával és elektronikával vegyített előadása.

Álmos Gergely, azaz a mïus a 2018-as „Twentytwo 22” albuma után, melyet többek között olyan zenészek remixeltek, mint Brandt Brauer Frick és az angol Vessels, továbbá a BBC rádiós premier mellett olyan magazinok írtak elismerően mint a Mixmag, DJ Mag, Faze Mag, most új korszakkal, új albummal jelentkezik. Az „ütem-tanulmányok“ névre hallgató koncepcióalbumot az építész-producer Londonban, Budapesten és Szegeden rögzítette egy év leforgása alatt zenésztársaival kiegészítve. Az album különböző beat-eket és stílusokat vegyít egyfajta ütem mash-upokat létrehozva. A mïus eddigi felállásától eltérően Gulyás Kristóf (dob) és Mezey Tamás (bass) mellett új taggal kiegészülve lép színpadra, ezuttal Várnai Szilvia akusztikus zongorán is erősíti majd a zenekart. Az áprilisi koncert különlegessége továbbá, hogy énekfronton Raf Skowroński is csatlakozik Londonból Hegyi Dóri (Ohnody) mellé.

Az olasz Luca Longobardi azon modern klasszikus generáció élmezőnyébe tartozó zongorista, aki változatosan és termékenyen egyesíti a kortárs elektronius zenei elemeket akusztikus zongorán írt kompozícióival. Zenéje szorosan kapcsolódik a multimédiás művészetekhez. Longobardi másodjára érkezik Budapestre, egy éve a Piano Day keretein belül lépett fel a Művészetek Palotájában.

https://luca-longobardi.bandcamp.com/
https://spoti.fi/2Ur1TcK
https://www.facebook.com/LucaLongobardiMusic/
https://www.instagram.com/lucalongobardi_off/
Video: https://youtu.be/npONOmAzUP8

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok