Máj.

04.

szombat

Máj.

04.

szombat

Minimyst lemezbemutató, vendég: Summer Freeze

Kapunyitás: 19:00

Lokál

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

Minimyst lemezbemutató, vendég: Summer Freeze

Kapunyitás: 19:00

Lokál

A Minimyst bemutatja második nagylemezét, melyen olyan, már ismert dalok is helyet kapnak, mint az Aquincum, a Copacabánat vagy a Karton Monakó. A zenekar négy év szünet után tavaly év eleje óta aktív újra, folyamatosan megjelentetve új dalaikat. A Minimyst vendége a Summer Freeze.

Minimyst
A Minimyst tavaly 4 év után tért vissza, teljesen új programmal, régi/új felállásban, immár magyar nyelvű dalokkal, melyeket többek között a Petőfi Rádió és Rádió Café is játszik.
Az első új anyag a tavasszal megjelent Karton Monakó kislemez volt, mely a megújult Dürerben került bemutatásra. Azóta megjelent egy Petőfi Sándor versfeldolgozás, egy Balaton Himnusz és Aquincum címen az új kislemez.
A zenekar olyan koncerthelyszíneken játszott korábban, mint az A38 Hajó, Belfeszt, Leszfeszt, Kobuci, Művészetek Völgye, Barba Negra, Toldi Klub, Gödör. 2015-ben a Kensington előzenekara voltak az A38 hajón.

Summer Freeze
leírás:
Északi hőség, diszkont bálnalovasok, energikus Ön- és énmegfejtés és egy kis fagy a nyárban: – ez a Summer Freeze. Az idén 16 éves budapesti székhelyű együttes zenei világára szerencsére rányomta bélyegét a közösen megtapasztalt, furcsán kék színű, hideg, hosszú skandináv éjszakák csöndje és szívet melengetően fagyos egyszerűsége. *** „huff huff… ha det bra! god helg!” *** Kommer du eller?

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg.

Helyszín

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok