Nov.

14.

hétfő

Nov.

14.

hétfő

Miami Horror

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

Miami Horror

Kapunyitás: 19:30

Kishall

Ausztráliából indult útjának 2008-ban a Miami Horror, eleinte Benjamin Plant szóló projektjeként, ám később kiegészült Josh Moriarty és Daniel Whitechurch személyével, végül Rhythm Luna-val lett teljes a banda. A zenekarra olyan művészek voltak hatással a 1970-es és 1980-as évekből, mint Prince, a Pink Floyd és a New Order, aminek köszönhetően megszületett a Miami Horror hangzásvilág, ami ötvözi a house és a pop zenét különleges vokállal fűszerezve.

Öt évvel a „The Shapes” EP-jük után, és csaknem tíz évvel debütáló albumuk, az „Illumination” nemzetközi sikerének elérését követően, a Miami Horror friss és izgalmas megjelenésekkel tér most vissza.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok