Ápr.

05.

péntek

Ápr.

05.

péntek

MEUTE

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Ingyenes!

MEUTE

Kapunyitás: 19:00

Kishall

A Budapesti Tavaszi Fesztivál kiemelt helyszíneként ismét vár az Akvárium Klub a tavasz egyik legjobb kültéri programsorozatával, a Tavasz Terasszal. A program április 5-én, az elképesztő techno-rezesbanda, a MEUTE fellépésével indul majd. A tizenkét tagú, fúvósokból és dobosokból álló zenekar techno- és elektronikus zenei klasszikusokat szólaltat meg fúvós hangszereken, rezesbandás kivitelben, ami minden esetben garantáltan megőrjíti a közönséget.

A rendezvény ingyenes!

Figyelem!

A MEUTE április 5-ei koncertje technikai okok miatt átkerül a Teraszról a KisHallba. A Meute európai turnéjának minden állomására már elővételben elkeltek a jegyek, így nagy érdeklődés övezi az Akvárium Klubos ingyenes koncertjüket. Sajnos azonban a KisHall befogadóképessége limitált, ezért arra kérünk mindenkit, hogy érkezzen időben, mivel érkezési sorrendben tudjuk csak biztosítani a bejutást. Kérjük, legyetek türelmesek és figyeljetek egymásra!

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Ingyenes!