Dec.

30.

szombat

Dec.

30.

szombat

SOLD OUT! Mehringer – ‘111’ lemezbemutató

Kapunyitás: 19:30

Kishall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

SOLD OUT! Mehringer – ‘111’ lemezbemutató

Kapunyitás: 19:30

Kishall

Drága barátaink, testvéreink!

Pár héttel ezelőtt még azt gondoltam, hogy ezt az egészet nem tudom majd leírni nektek. A lehetetlenből másztunk ki együtt veletek, ott voltatok nekünk, amikor bajban voltunk. Felálltunk, veletek együtt összeraktuk magunkat. Úgyhogy itt az ideje, hogy visszatérjünk a színpadra erősebben, mint valaha. Tudom, hogy elcsépelt lenne azt írni, hogy soha nem vártam még ennyire koncertet, de ez az igazság. Ilyet még sosem csináltunk, más innen újrakezdeni. Minden más most. Mindenünk benne van ebben a lemezben és mindenünk benne lesz ebben a koncertben is. Olyat fogunk csinálni, amit eddig még soha. A legnagyobb szerelemmel várunk titeket az akvába azon a szombaton. Minden más meglepetés.

Ott tali, csók,
Marci
————
Mehringer Marci gyerekkora óta ír dalokat, énekel és gitározik. A pécsi dalszerző fiú 2021-ben vált ismertté egy tévés tehetségkutatóban, majd a kereskedelmi médiának hátat fordítva alapította meg saját zenekarát. A Mehringer a kezdetektől élő zenekaros felállásban működik, dalait magának írja és a produceri munkában is részt vesz. A zenekarral bármelyik underground tehetségkutatón is indultak el, mindig a legjobb helyezéseket hozták el, köztük a legjobb szövegíró, a legtehetségesebb zenész és az év felfedezett zenekarának járó díjakat. A debütáló ‘Ezt is loptuk’ c. kislemezen szereplő Hóvirág a Petőfi Rádió slágerlistáján az első helyig jutott, az online platformokon pedig mára már több, mint 3 millióan hallgatták meg. A Halott Pénz előzenekarként a Budapest Parkban is fellépő Mehringer azóta több sikeres országos turnét is tudhat a háta mögött, azonban idén augusztusban egy baleset szakította félbe felfelé ívelő karrierjüket. A magyar művész szakma és a rajongók hihetetlen összefogásával a hangszerpark újjáépült, így a zenekar a lehető leghamarabb vissza is térhet oda, ahol a legjobban érzik magukat: a színpadra. Azonban Marciék gyógyulásuk ideje alatt sem tétlenkedtek. 2023 októberében érkezett a mindössze 1,5 éves zenekar első nagylemeze a 111, amelyen 12 saját szám debütált, és amellyel a fiúk célja, hogy generációkon és zenei stílusokon átívelve jussanak el az értő fülekhez. A néhol pofátlanul szókimondó és energikus dalokkal teli lemez a várakozásokat magasan felülmúlta, jelenleg is a zenekar leghallgatottabb anyaga. Ahogy a Hajógyár is írta: Az új magyar zene egyik legérdekesebb feltörekvő arca Mehringer Marci.
Ha szeretnéd meghallgatni élőben a lemez dalait, szeretettel várunk az Akvárium Klubba december 30-án, ahol együtt ünnepeljük meg a Mehringer visszatérését és a 111 megjelenését.

‘111’ elérhető itt https://wmmd.lnk.to/Mehringer_111 és itt https://www.youtube.com/playlist?list=PLP17Kx_q9Ib7IkABjnyDn4c_PNTBnSMGy

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok