Okt.

13.

péntek

Okt.

13.

péntek

Mátyás Attila 60. szülinapi koncert

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

Mátyás Attila 60. szülinapi koncert

Kapunyitás: 19:30

Kishall

Több mint 35 éves pályafutását és 60. születésnapját ünnepli idén Mátyás Attila, aki zenésztársaival a kerek évfordulón különleges műsorral várja az ünnepelni és szórakozni vágyókat.

Az műsorban fellép a legendás F.O. System, mely az elmúlt években néhány igazán izgalmas koncerttel lepte meg a közönséget. A 2006-os újra alakulás óta csak ritkán, évente egy-két alkalommal állnak színpadra.

A koncerten ott lesz a hazai rockzene meghatározó csapata, a Sex Action is. A dirty rock négyes, eredeti felállásban, Szaszával, Miksával és Zana (Ganxsta) Zolival lép fel. Mivel az utóbbi években csak keveset koncerteznek, ezért ez a közös buli valóban különleges alkalom lesz.

Hallhatjuk majd a pszichedelikus indie-rockot játszó Agnus Dei dalait is. A tagok 1998 óta nem játszottak együtt, de erre az estére Juhász Róbert alapító gitáros csatlakozik Mátyás Attilához és állandó zenésztársaihoz.

A műsor egyik érdekessége a zenész 2018-ban alakult formációja, a Decadancer, mely táncolható ’80-as éveket idéző post-wave dalaival majd a közönséget.

Az este folyamán sajátos időutazás zajlik majd, megidézve Mátyás Attila zenei pályájának korszakait a jelentől egészen vissza a kezdetekig. Miközben az előadás gerincét Matyi energikus színpadi jelenléte, jellegzetes gitár riffjei és énekhangja jelentik majd, a zenekarok stílusa azért egymástól jól megkülönböztethető: az F.O. System sejtelmes dark világa, a Sex Action pikáns szövegei és nyers, erőteljes dalai, az Agnus Dei transzcendens hangulata, a Decadancer laza slágerei vagy a Mátyás Attila Band lendületes, modern gitár zenéje.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok