Máj.

04.

szombat

Máj.

04.

szombat

Next Level & Akva Waves pres. MATRODA (HR)

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18
Jegytípusok

Next Level & Akva Waves pres. MATRODA (HR)

Kapunyitás: 23:30

Nagyhall
Korhatár: 18

Next Level & Akva Waves present: MATRODA @ AKVÁRIUM KLUB

JEGYELŐVÉTEL / TICKETS:
coming soon

Dátum / Date: 04.05.2024
Kezdés / Start: 23:30
Helyszín / Venue: Akvárium Klub
Korhatár / Age Limit:18+

A Next Levelnek mindig célja volt a zenei sokszínűség és a legizgalmasabb előadók bemutatása zenei irányzattól függetlenül.
Ezúttal az Akva Waves sorozattal közösen elhozzuk nektek a house zene egyik legaktuálisabb előadóját, a horvát származású MATRODÁT!
Az EDC Las Vegas-tól a Nocturnal Wonderlandig Matroda lassan kihagyhatatlan bármilyen fesztivál lineupjából. A hosszú világkörüli turnéját követően májusban Budapestre látogat az Akvárium Nagyhalljába egy igazi nyárindító bulira!
Ez az esemény minden house zene kedvelő számára kihagyhatatlan lesz.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok