Nov.

16.

péntek

Nov.

16.

péntek

Mary PopKids, vendég: Belau

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Felhasználható utalványok:
Erzsébet utalvány Erzsébet utalvány
Jegytípusok

Mary PopKids, vendég: Belau

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Felhasználható utalványok:
Erzsébet utalvány Erzsébet utalvány

A Togetherness c. kislemezével turnézó Mary PopKids utolsó idei budapesti klubkoncertjét adja az Akváriumban. Az indie-pop együttes élő koncerteivel vált a fesztiválok visszatérő kedvencévé. Zenéjük sok helyről lehet ismerős, számos filmben, kisfilmben, reklámban és sorozatban csendül fel a zenéjük és ők jegyzik a tavalyi Sziget Fesztivál himnuszát is.

Belau elvágyódósan romantikus modern popzene, ami különböző elektronikus műfajokból táplálkozik. A banda három évvel ezelőtt alakult és már tavaly tavasszal kiérdemelte a Fonogram-díjat! Zenéjük a sundowntempo stílusú: a lemenő nap sugarai hozta hangulatot idézi meg, hogy újra és újra elárassza a szíveket elegánsan nyárias dallamokkal és keserűen édes érzésekkel. A dalok kvartettben, Szécsi Böbe varázslatos vokáljával kelnek életre!

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok