Szept.

17.

szombat

Szept.

17.

szombat

MARGE – Zsuzs lemezbemutató & Szerdán Margenál találkozó

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

MARGE – Zsuzs lemezbemutató & Szerdán Margenál találkozó

Kapunyitás: 19:00

Kishall

Budapesten újra élőben MARGE koncert.
Az este sok különlegességet foglal magában.
Az új, sosem hallott dalok mellett a régebbi kedvenceket is hallhatjátok majd, vendég előadókkal kiegészülve.

A pandémia kezdetén MARGE a social média oldalait minden szerdán egy szervezet, alapítványnak adtak át, amit elnevezett #szerdánmargenál -nak. Szerette volna, hogyha ténylegesen gondolatébresztő tartalmakat adhat, valódi szakemberektől, segítve egymás életét. Életreszóló kapcsolatok szövődtek, életutak változtak meg és elkezdődött egy olyan szemlélet a social médiában, ami utat tör azóta is magának. MARGE szeretné, hogyha ez a kapcsolódás kitörne a digitális térből, formát öltve egy valós “offline” élményben.

MARGE a ZSUZS lemez dalait a hazai egyik legizgalmasabb zenei producerrel Hundred Sinssel karöltve készítette egy kivétellel, ami Filóval és Hundreddel együtt készült. A lemez visszatekint a korábban Zsuzs néven írt underground hip-hop dalaira és MARGE ezekből nyerte az inspirációt is. “Szerettem volna önmagamat megszólítani a lehető legőszintébb módon és oda borulva zeneileg, ahova ez fordul”. A lemezbemutatón a megszokott zenekari felálláson kívül kiegészül a produkció vendégzenészekkel és vendég előadókkal.

Szeptember 17. én velünk lesznek:
CSÁSZÁRVONAL
KÉKVONAL
KIKAPCS
HINTALOVON
MONOLÓG COACHING
NANE
TASZ
SZERETEST

Az estét aZorka nyitja.

Lackfi Dorottya két éve indította útjára szólóprojektjét, aZorka néven. Versszerű szövegek, melankólikus és tapadós dallamok jellemzik szerzeményeit, melyek az alterpop műfajba repítenek magukkal. Első kislemeze ‘Elharapott szavak’ címmel jelent meg 2021 novemberén, amit ‘Vízözön’ néven követett legújabb dala 2022 nyarán.

Az Akváriumba zenekari hangszereléssel érkezik!

Szeretettel vár MARGE, zenésztársai és a #szerdánmargenál vendégek.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok