Márc.

28.

csütörtök

Márc.

28.

csütörtök

MAMMA MIA SHOW! Gimme! Gimme! Sose Hagyjuk ABBA!

Kapunyitás: 23:00

Nagyhall
Korhatár: 18
Jegytípusok

MAMMA MIA SHOW! Gimme! Gimme! Sose Hagyjuk ABBA!

Kapunyitás: 23:00

Nagyhall
Korhatár: 18

Jön az Igazi, a NAGY Mamma Mia Show! Március 28-án Nagy Csütörtökön, Nagy Péntek előtt! Az Akvárium NAGY Termébe, a NAGY HALL-ba!

Here We Go Again!
Come on Super Trouper!

Mindenki kívánságára ezt a bulit, Sose Hagyjuk ABBA!

Március 28-án újra elhozzuk Nektek a város legvidámabb legéneklősebb, legőrültebb bulisorozatát a kedvenc helyetekre ,az Akvárium Klubba! És a legutóbbi teltházas bulik miatt, most az 1300 fős NAGY HALL-ban Gimme! Gimme-zünk!

Készen álltok!?

Lesz itt minden! Szenzációs Mamma Mia showelemek, az összes ABBA sláger, a tökéletes helyszín, extra Hang és Fénytecnika és persze Ti! a Legjobb közönség!

Ezen a bulin se a táncot se az éneklést senki nem hagyja ABBA!

Március 28-án megragadjuk az egyik legkedvesebb filmünk zenei világát és elhozzuk Nektek a Mamma Mia legnagyobb slágereit! A Mamma Mia Életérzést! Egy biztos, énekelni ér!

Betesszük a Gimme! Gimme! Gimme!-zést infinity módba és úgy bulizunk, mint egy igazi Dancing Queen!! Egészen nyitástól zárásig, hogy másnap reggel csak annyit mondj: MAMMA MIA MICSODA BULI VOLT!!

Itt Tényleg mindenki OTT LESZ!

Persze mindezek mellett, a legnagyobb kedvenceink is felcsendülnek majd, hogy egy percig se álljatok le a parketten!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok