Okt.

24.

hétfő

Okt.

24.

hétfő

MACY GRAY + The California Jet Club – The Reset Tour

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall
Jegytípusok

MACY GRAY + The California Jet Club – The Reset Tour

Kapunyitás: 20:00

Nagyhall

Csúcsformában, tele energiával és egy új albummal tér vissza az egyik legismertebb soul és R&B énekesnő, Macy Gray! A nyáron megjelenő ’The Reset’ című nagylemez anyagával a magyar közönség is személyesen ismerkedhet 2022. október 24-én az Akvárium Klub nagytermében.

Az Grammy-díjas művész színes világának valamennyi aspektusába bepillantást engedő albumot Macy Gray mellett Tamir Barzilay dobos, Billy Wes billentyűs és Alex Kyhn basszusgitáros keltik majd életre a turnén a The California Jet Club formációval.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok