Ápr.

12.

kedd

Ápr.

12.

kedd

ÚJ DÁTUM! M.O.P. & Lords Of The Underground

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

ÚJ DÁTUM! M.O.P. & Lords Of The Underground

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

Sziasztok,

A járványhelyzet okozta utazási korlátozások és logisztikai nehézségek miatt a teljes M.O.P. & Lords Of The Underground turné halasztásra kerül, így a 2021.11.17-re tervezett Akvárium Klubos koncert 2022.04.12-én kerül megrendezésre.

A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra!

Tartsd meg a jegyed, számítunk Rád az új időpontban is.

Amennyiben mégsem érnél rá, a megvásárolt jegyed a mai naptól számított 30 napon belül visszaváltjuk. A megvásárolt belépők visszaváltásával kapcsolatban kérjük, írj emailt a jegy@akvariumklub.hu email címre legkésőbb december 2-ig!

Köszönjük,
Akvárium Klub szervezők

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok