Márc.

24.

péntek

Márc.

24.

péntek

Lola Marsh

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

Lola Marsh

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

Lola Marsh, vagyis Yael Shoshana Cohen énekesnő és Gil Landau multiinstrumentalista olyan zenét hoz össze, amely ötvözi az okos dalszövegeket a mély, meleg harmóniákkal. Érdekesség, hogy a két előadó egy születésnapi bulin ismerkedett meg, ahol egyből megvolt közöttük az összhang és hamarosan létre is jött a Lola Marsh.

Első EP-jükkel, a ‘You’re Mine’-nal bebetonozták magukat a zenei térképre, hiszen jellegzetes hangzásuk azonnali felemelkedést is sikert hozott.

2017-es debütáló albumukat, a ‘Remember Roses’-t nem csak a kritikusok, de a rajongók is elismerően fogadták, a mai napig nő a hallgatottsága a Spotify-on. Ezután nem volt megállás a zenekar számára, számos zenei magazin és világhírű márka ismerte meg a nevüket és használták zenéjüket különböző reklámokban és filmekben, emellett olyan fesztiválokon léptek fel, mint a Primavera Sound, a Pukkelpop, az Exit vagy a Pohoda.

2020-ban kihozták második albumukat, a ‘Someday Tomorrow Maybe’-t, melyet részben saját kapcsolatuk fejlődése inspirálta, amelyet egy ideig munkaként, majd romantikus partnerként éltek meg.

2021-ben a Covid alatt Lola Marsh együttműködött a Garden City Movementtel és felvették a ‘Summer Night’-ot , amit a FIFA játékban hallhattunk viszont.

Legfrissebb albumuk, a ‘Shot Shot Cherry’ 2022 őszén jelent meg, amiben Lola Marsh törekszik arra, hogy új irányba terelje a hangzást, miközben továbbra is há marad a védjegyüknek számító, lebilincselő indie-pop stílushoz.

Találkozzunk 2023. március 24-én, Lola Marsh koncertjén az Akvárium Klubban!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok