Dec.

09.

péntek

Dec.

09.

péntek

Liquid Sounds Presents Proton Budapest /w Alain Pauwels

Kapunyitás: 22:00

Lokál
Korhatár: 18
Jegytípusok

Liquid Sounds Presents Proton Budapest /w Alain Pauwels

Kapunyitás: 22:00

Lokál
Korhatár: 18

Robog tovább a Proton Budapest és a Liquid Sounds közös járata, a következő megálló pedig december 9. / Antwerpen – Belgium és a progressive szcéna egyik legújabb felfedezettje, Alain Pauwels.

Sorozatunk nyitóeseményének headliner-éhez, GMJ-hez hasonlóan saját kiadványait a stílus nagy öregje, Hernan Cattaneo játssza első, 2019-es kiadványa óta, és olyan előadók inspirálták, mint Nick Warren, Guy J, Marcelo Vasami, Graziano Raffa. Kedvelt kiadói: Sudbeat, The Soundgarden, Lost & Found. Rakéta sebességével felfelé törő produceri és dj karrierjének főbb állomásai: Proton Radio, Club NL-Amsterdam, Amsterdam Dance Event.

Dióhéjban: egy olyan feltörekvő művész látogat el hozzánk első alkalommal Magyarországra, akinek még sokat fogjátok hallani a nevét!

Az utazásra elkíséri őt csupaszív barátunk, a holland Clay van Dijk, akivel már több alkalommal találkozhattatok rendezvényeinken, és akinek Connecting Souls estjein Alain is visszatérő vendég. Akik ismerik, tudjuk hogy újra itt lesznek velünk, a többi progi rajongó követőnknek pedig csak azt tudjuk mondani, hogy egyszer hallanotok kell őt élőben!

A Liquid Sounds csapata ezúttal két bemutatásra nem szoruló hazai fellépővel egészül ki, Goyes-szel és Chris Drifter-rel, akik tovább színezik az est progressive zenei skáláját.

Ha szeretsz minőségi progressive zenére, profi hangosítás mellett, családias hangulatban bulizni, csatlakozz hozzánk ezen az estén is!

Fellépők:
Alain Pauwels
https://www.facebook.com/djalainpauwels

Clay Van Dijk
https://www.facebook.com/ClayvanDijk

Goyes
https://www.facebook.com/goyesofficial
https://www.mixcloud.com/DjGoyes/stream/

Chris Drifter
https://www.facebook.com/djchrisdrifter

Gino

Feky

La_Fekecs

Helyszín

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok