Szept.

07.

szombat

Szept.

07.

szombat

LinguaFest Conference & Festival

Kapunyitás: 10:00

Lokál, Nagyhall, Kishall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

LinguaFest Conference & Festival

Kapunyitás: 10:00

Lokál, Nagyhall, Kishall

LinguaFest Conference & Festival (Nyelvparádé 2.0)

Fáradhatatlan önfejlesztő vagy? Mindig keresed, hogyan tudnál kiteljesedni?
Érdekelnek az idegen nyelvek, tanulod, esetleg tanítod?
Nyelveket beszélsz és szeretnél ebből megélni, karriert építeni?
Imádsz utazni, más kultúrákat megismerni?
Vállalkozásod van és szeretnél a nemzetközi piacra kilépni vele?

Akkor ott a helyed a LinguaFest Conference & Festivalon!

Mi az a LinguaFest?
Az idegen nyelvek szerelmeseinek 1 napos konferencia-fesztiválja, tudásszerzés, karrierépítés, külföldi piacralépés témákban, élményen és felfedezésen alapuló tudásmegosztás és értékadás révén. Bővebb itt olvashatsz róla: https://linguafest.hu

JEGYEKRŐL:
A konferenciákat érvényes belépőjeggyel látogathatod. Érkezz előbb, vagy tervezz későbbi távozással, mert a helyszínen közel 40 kiállítóval is találkozhatsz és részt vehetsz számos ingyenes programon is! Részletek itt: www.linguafest.hu

 Kik a szervezők?
A Nyelvparádé márka 20 éve született, a nyelvet tanulni vágyók kiállításaként. Idén ezt a már “megszokott” kiállítási, nyelvtanulási lehetőségeket összefogó eseményt alakítottuk át idén, hogy többet nyújtson számodra.

Küldetésünk, hogy inspiráló jövőképet mutassunk a nyelvtanulás témájában, élményen és felfedezésen alapuló tudásmegosztás és értékadás révén.

Ne feledd, hogy eljössz-e, a te döntésed. Döntés, amelytől a sorsod függhet…

Kedves LinguaFest látogató!
Azért, hogy értesíteni tudjunk az esemény újdonságairól, programjairól, ajándékairól, kérjük, add meg a mindennapokban használt elérhetőségedet a szervezőknek (név, e-mail cím).
Ígérjük, hogy kizárólag a rendezvénnyel kapcsolatosan fogunk értesítést küldeni, amennyiben szükséges, Adatkezelési Tájékoztatónkban foglaltak szerint.

Adatkezelési tájékoztatónk:  https://linguafest.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

https://linguafest.hu/feliratkozas/

 

A programváltozás jogát a szervezők fenntartják.
A helyfoglalás a konferenciákra érkezési sorrendben történik.

Helyszínek

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok