Okt.

20.

péntek

Okt.

20.

péntek

LIBIDØ, The Microwaves

Kapunyitás: 18:30

Lokál
Jegytípusok

LIBIDØ, The Microwaves

Kapunyitás: 18:30

Lokál

A Libidø 2022 nyarán alakult öttagú indie-rock zenekar. Őszinte, szexi, alternatív dalszövegek, színes zenei keretek között. A zenekar 2023 elején a Manyiban tartott teltházas bemutatkozó koncertet, majd augusztusban már az A38 Tetőteraszán mulatoztak népes rajongótáborukkal. Az első dalok az év végéig napvilágot látnak, de az Akvárium LOKÁLban lesz az ÉV BULIJA!

A The Microwaves egy budapesti indie rock együttes. A formáció 2020-ban alakult. Az első évben kiadott két single után áprilisban érkezett a bemutatkozó EP-jük, a Center of Attention’ Mellé 6 singlet érkezett körítésnek amivel játszottak az Akvárium Klubban, az A38on és a Dürer Kertben, majd nyáron a Sziget Fesztiválon és a Művészetek Völgyén. Az év második felében pedig hatalmas váltással nekiláttak az első magyar dalok megírásának. Beke István keze alatt a három dalos korong egy öblös gitár orientált hangzást húzott magára amit az énekelhető dallamok percek alatt a füledbe csennek. A Magyar Lemez április végén látott napvilágot és azóta is piros-fehér-zöld az ég!

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg.

Helyszín

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok