Dec.

17.

szombat

Dec.

17.

szombat

kristoaf – műhely lemezbemutató, vendég: ajsa luna

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

kristoaf – műhely lemezbemutató, vendég: ajsa luna

Kapunyitás: 19:00

Kishall

A december 2-án megjelenő ‘műhely’ albumot egy öt napos alkotótábor öleli körbe. A badacsonyi elvonuláson kristoaf zenész és producer kortársait hívta meg egy olyan alkotási folyamatra, aminek eredményeképpen egy újabb, dinamikusabb árnyalatát ismerhetjük meg az előadónak. A műhely egy olyan koncept lemez, amit csupán a helyszín és az idő köt össze, dalaiban teljesen diverz, sok stílust jár körbe, mégis összefogja kristoaf keserédes, progresszív dalszerzése.

Énekes-dalszerzőként indult, majd elektronikus indie stílusban dolgozta fel a fiatalok nosztalgiaflessét kristoaf. Debütáló lemeze, a ‘stáblista’ 2021 tavaszán látott napvilágot. Azóta az egyik legizgalmasabb feltörekvő előadóként tartják számon. Zenekarával tavasszal Margaret Island előzenekaraként turnézott. Márciusban Hundred Sins és Lil Frakk közreműködésével mutatta meg egy sötétebb oldalát, októberben ezt bővítette második single-jével, a ‘csattanó’-val, decemberben pedig kiteljesíti a ‘műhely’ albummal.

kristoaf frissen fresh felállásával érkezik az Akvárium KisHallba:

kristoaf – ének, gitár
Gerendás Ruben – basszusok, gitár
Hodován Milán – elektronika, billentyűk
Vörös Áron – dobok
Sikó Alpár – szaxofon

ajsa luna

Mélysötét elektronika, magával ragadó szövegvilág és baljós, de ugyanakkor mesebeli hangzás jellemzi leginkább a Z generációs
Hamupipőkeként aposztrofált ajsa lunát, aki először fog élő zenekaros felállásban megszólalni az Akvárium KisHallban.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok