Nov.

11.

szombat

Nov.

11.

szombat

SOLD OUT! Kraak & Smaak (LIVE) – 20 year anniversary show

Kapunyitás: 19:30

Akvárium Klub, Kishall
Jegytípusok

SOLD OUT! Kraak & Smaak (LIVE) – 20 year anniversary show

Kapunyitás: 19:30

Akvárium Klub, Kishall

A holland DJ- és producer trio, a Kraak & Smaak a 2000-es évek elején tűnt fel a zenei térképen.  Sajátos diszkó, funk, elektronikus és house hangzásuk olyan helyekre repítette őket, mint a Glastonbury, az SXSW vagy a Coachella fesztivál.

November 11-én a trió az Akvárium Klubba is ellátogat, hogy együtt ünnepeljük fennállásuk 20. évfordulóját és fantasztikus élő produkciójukkal lenyűgözze a hazai közönséget.

 

Helyszínek

Akvárium Klub

Budapest legmodernebb rendezvényhelyszíne

A megújult és kibővített Akváriumot új multifunkciós terek, bisztró étterem, elegáns design és professzionális építészeti megoldások jellemzik.
Budapest legújabb rendezvényhelyszíne alkalmas konferenciák, workshopok, partnertalálkozók, céges rendezvények, sajtótájékoztatók, és promóciók kompromisszumoktól mentes megvalósítására.

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok