Júl.

31.

szombat

Júl.

31.

szombat

KING MONROE DEBUT PARTY

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

KING MONROE DEBUT PARTY

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

3 év után végre megtörténik a sokak által várt 1. King Monroe Sound Nagykoncert! A Partyn elhangzanak a King Monroe Sound legjobb dalai, meglepetésekkel fűszerezve.  Az eseményre az Akvárium Klub NagyHall falai között kerül sor.

A zenés, táncos rendezvény helyszínén kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat.”
Ennek értelmében koncertjeinket kiskorúak is látogathatják, érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében.

15:00 – 19:00 MEET & GREET:
A nagykoncert előtt (limitáltan 200 főnek) Közönségtalálkozó lesz, akik aláírást kérhetnek, közös fotót készíthetnek az előadókkal és a kiadó többi tagjával, Joseph, AspiLevi és Kokac személyében. Vásárolhatnak külön a kiadó saját ruha márkájának (THE XCLSV) pólójából. A Közönségtalálkozóra érkező vendégeinket megkérjük, hogy 15:00-ra érkezzenek, hogy minden aláírásra és fotóra elég idő legyen. A Meet & Greet jeggyel rendelkező vendégek egyben a nagykoncertre is jogosultak belépni a közönségtalálkozó után.

20:00 – 20:15 TIAH
Az esemény előfellépője az ország méltán híres, maszkos rapper hölgye, Tiah, a Bad Bitch. Úgy gondoljuk nem kell bemutatni senkinek munkásságát, dalai meghódították az országot. Aki ismeri a dalait tudja, hogy mire számítson hangulat tekintetében.

20:30 – 22:15 KING MONROE NAGYKONCERT

A fő műsorszám hangulatának támogatói Filius Dei, Falkon, Wörky, Dhionn és maga a King Monroe csapat. Egy elképesztő, meglepetésekkel teli műsorral készül a kiadó első fellépésére. A hangulat, az őrület és a flex garantált.

 

A kormány rendelete alapján zenés-táncos rendezvényeket kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink látogathatják.

A belépés két módon lehetséges:
-Érvényes védettségi igazolvány + személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával
-EESZT telefonos alkalmazáson belüli védettségi igazolvány + személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával

A jogszabály értelmében nem áll módunkban elfogadni semmilyen más (papír)formátumú igazolást (sem oltási igazolást, sem orvosi papírokat).
Kérjük, csak akkor vásárolj belépőjegyet, amennyiben a rendezvényre történő belépéskor ezekkel rendelkezni fogsz. Ezek hiányában, illetve a szükséges igazolások/igazolványok érvényességi idejének lejárta esetén a szervező megtagadja a rendezvényre történő belépést és kizárja a jegy, termék, szolgáltatás visszatérítését. Szeretnénk látogatóink figyelmét felhívni arra, hogy a jogszabályokat nem mi határozzuk meg, azonban azokat kötelesek vagyunk betartani.

A járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló 408/2020. (VIII. 30.) Korm. rendelet 19/A. § szerinti, az egyes érintett államok Magyarország által elfogadott védettségi igazolásainak országait és mintáit ezen a linken találjátok. Az igazolások az adott országban kiállított igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt tudjuk elfogadni.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok