Okt.

30.

hétfő

Okt.

30.

hétfő

King Krule

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall
Jegytípusok

King Krule

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

Október 30-án az Akváriumba látogat King Krule, hogy nálunk is bemutassa Space Heavy című lemezét!

Júniusban mutatja be Archy Marshall negyedik stúdióalbumát a Space Heavy-t. Az új album, a London és Liverpool közötti ingázások alatt íródott 2020 és 2022 között. Az otthonai közötti utazások során lenyűgözte ez a “köztes tér”- a szerelmi álmok által kísért hely, amely megérinti az elveszett kapcsolat narratíváját, az emberek és helyzetek elvesztését az univerzum guillotine-jába.

A Space Heavy album megszületésének köszönhetően generációjának egyik legnagyobb művészét hallhatjuk erejének teljében – a 6 Feet Beneath The Moon című debütáló auteurizmusa, a The OOZ alakváltó hangpalettája és a Man Alive primalitása, mind egy vad, dinamikus művé egyesülnek, amely minden egyes hallgatással újabb és újabb részleteket tár fel a hallgatóság előtt.

Bio

Archy Marsall 28 éves angol énekes, dalszerző és producer Londonból. 16 és 18 éves kora között Archy két kislemezt adott ki „Zoo Kid” művésznéven, majd egy négyszámos debütáló EP-t U.F.O.W.A.V.E. címmel.2011-ben debütált King Kruleként, és ez év novemberében kiadta a King Krule című EP-t. Pitchfork úgy jellemezte a lemezt, mint „az ajtókereten megjelölt fontos pillanatot – ez egy érdekes bepillantás King Krule nyugtalan, fiatalos fejlődésébe”.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok