Máj.

24.

péntek

Máj.

24.

péntek

Kiasmos DJ Set

Kapunyitás: 23:30

Kishall
Korhatár: 18

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

Kiasmos DJ Set

Kapunyitás: 23:30

Kishall
Korhatár: 18

Amikor kreatív emberek fognak össze egy új kollaboráció jegyében, abból általában rossz nem sülhet ki, pláne, ha skandináv zenészekről van szó.

Ólafur Arnalds és Janus Rasmussen egy izlandi duó, akik közösen kísérleteznek az elektronikus zenével. Színes ritmuskavalkád, dübörgő basszus, kényeztető szintidallamok, mindez keretbe foglalva halvány zongora- és vonósmotívumokkal. Zenéjükkel megszületett a modern elektronika és a klasszikus hangszeres dallamok közötti átmenet. Május 24-én élőben is fültanúi lehetünk ennek az utazásnak, ugyanis az Absolut Arrivals keretein belül érkezik egy Kiasmos DJ Settel Janus Rasmussen az Akváriumba!

23:30 iamyank
01:30 Kiasmos DJ Set
03:30 Davko

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok