Dec.

06.

szerda

Dec.

06.

szerda

KEMP Dalszerzőtábor Nyílt Nap

Kapunyitás: 17:30

Lokál
Ingyenes!

KEMP Dalszerzőtábor Nyílt Nap

Kapunyitás: 17:30

Lokál

Idén októberben 3. alkalommal került megrendezésre a Banana Records kiadó dalszerzőtábora, a KEMP, amely minden évben mintegy 200 jelentkezőből választja ki azt a 30 producert, dalszerzőt, előadót, akik aztán 4 napon keresztül különböző csapatokban és instrukciók szerint írnak dalokat és masterclasseken vesznek részt.

„Itt íródott meg pl. Hundred Sins Opera c. albumának egy része, vagy Beton.Hofi Playbánia c. lemezének néhány dala, de itt született meg Co Lee, Kolibri és a Dzsúdló projekt producerének Tembónak közös EP-jének ötlete is. A KEMP táborban született művek is azt bizonyítják, egy ilyen esemény és közösség inspirálóan hat a zenei szcéna résztvevőire, ahogyan egy egészen új irányból közelíti meg a dalszerzés folyamatát.”

Most nyílt napot tartunk, ahol a látogatók betekintést nyerhetnek a tábor működésébe, az ott készült dalokba és korábbi résztvevőktől nyerhetnek betekintést a KEMP világába.

Program:

Hogyan fejleszd a házistúdiódat: Lugosi Dániel hangmérnök előadása a Home-stúdió best practicekről – powered by Audio Specialista

Producer-Kerekasztal: Hundred Sins, Anubiis, DOOR – Mitől működik egy dal? Honnan jönnek az ötletek? Milyen produceri praktikákkal lehet izgalmasabbá tenni egy trekket? Hogyan inspirálod a veled együtt dolgozókat? A Kemp Producer Masterclass három menő producerrel probálja megtalálni ezekre a kérdésekre a választ. Hundred Sins, Anubiis és Doór segítségével körbejárjuk a témát, sztorizunk, szakmázunk, és megfejtjük a titkot. – moderátor: Mencseli Dóri

Listening Session:  az idei dalszerzőtáborban készült néhány dal / demó meghallgatása és a készítők kommentárjai a feladatról és a dal elkészüléséről.

Timing:
Kapu: 17:30
Hogyan Fejleszt a Házistúdiódat: 18:15
Producer Kerekasztal: 19:00
Listening Session: 20:15

Helyszín

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Ingyenes!