Nov.

11.

szombat

Nov.

11.

szombat

Kapitány Máté, SCHMRK

Kapunyitás: 19:00

Lokál
Jegytípusok

Kapitány Máté, SCHMRK

Kapunyitás: 19:00

Lokál

Kapitány Máté a 2010-es évek második felétől reflektorfényben áll: producerként jelentős részt vállalt Krúbi Ösztönlény c. nagylemezének készítésében. 2019-ben saját anyagaival rakta le névjegyét – JEEP:A és ISTVÁN vol. 1., amit 2020-ban az „y” követett. Legutóbbi nagy dobása Beton.Hofi karrier-berobbantó „comic sins” albumán való közreműködés (MALÉV) volt, májusban azonban végre új anyaggal jelentkezett. JEEP:B: Hivatalosan 2022 őszén startoltak el a JEEP:B munkálatai, ám a jó ötletek gyűjtögetése évekkel ezelőtt kezdődött, sok korábbi beat és szöveg érett be mostanra, hogy helyet kapjon a dallistán. Egész nagy producer-csokorral dolgozott, nevek szerint: txy 808, bari.flp, prodbyshvarpe, poszti, Domchy, Varga Levente, D.Koms, és zoltai. A végeredmény pedig egy sziporkázóan kreatív 2023-as hiphop lemez, amely nem veri le az elődje által felrakott mércét. Közreműködőkben gazdag a JEEP:B – olyan előadók hangjai és sorai köszönnek vissza, mint például: Kolg8eight, Co Lee, Schmrk, Szlimmy, 0XY BEAT$, A T4g, Lil Frakk, valamint a hazai jazz egyik meghatározó alakja: Grencsó István is feltűnik az albumon, akivel nem titkolt álma volt Máténak a közös munka!

A fiatal székesfehérvári rapper, Schmrk januárban jelentette meg bemutatkozó albumát, amely egyenes folytatása a korábbi, Lunarral közös számainak. A személyes, önterápiás album egy számára nehezebb időszakban készült, annak sikeres lezárásaként, de a dalokba zárt fájdalom várhatóan ezen a fellépésen is friss energiaként fog újra feltörni.

 

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg.

Helyszín

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok