Nov.

15.

péntek

Nov.

15.

péntek

Jazzbois x Makrohang

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

Jazzbois x Makrohang

Kapunyitás: 19:00

Nagyhall

2024. novemberében a Jazzbois visszatér az Akvárium Klubba, hogy a Makrohanggal adjon közös koncertet. A zenekar eddigi legnagyobb EU turnéjának zárásaként itt mutatják be legújabb lemezüket.
A Markohang pedig kiszámíthatatlan, hangos és szívszorítóan szép instrumentális zenéjével teszi teljessé az estét, ha pedig ez nem lenne elég ők is egy lemezbemutatóval érkeznek.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok