Okt.

07.

péntek

Okt.

07.

péntek

Live & Direct : Jazzbois x Kid Abstrakt

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Jegytípusok

Live & Direct : Jazzbois x Kid Abstrakt

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

Live & Direct : Jazzbois x Kid Abstrakt

Immár lassan 2 éve hogy létrejött a ‘Live & Direct’ sorsszerű internetes közreműködés a Jazzbois és a los angeles-i repper Kid Abstrakt között. A napokban lépte át a trekk a 2M streamet Spotify-on, mi méltóbb ünneplése ennek a mérföldkőnek mint elhozni személyesen Budapestre és együtt először közösen fellépni.

Közben a színfalak mögött már készülőben van egy közös kollaborációs EP is ami várhatóan késő ősszel landol majd.

A csodálatos szlovén hiphop/neosoul csaj duó, a Freekind fogja bemelegíteni az estét, illetve a szívünket és lelkünket egyaránt.

+ Készülünk exkluzív ‘Live & Direct’ merch/pólókkal és sok sok egyéb meglepetéssel

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok