Okt.

15.

szombat

Okt.

15.

szombat

Isolation Budapest

Kapunyitás: 15:00

Akvárium Klub
Jegytípusok

Isolation Budapest

Kapunyitás: 15:00

Akvárium Klub

Bemutatkozik az ISOLATION BUDAPEST!

Fellép többek közt: Black Country, New Road, Ben Narcis, BOYO, Charlotte Cornfield, Efterklang, Jimi Somewhere, Michelle Gurevich, Night Beats, Sister Ray, THE GOA EXPRESS, Westerman

Az Akvárium Klub előadótereibe lépve egy napon át napjaink legizgalmasabb előadóival találkozhatunk. Budapestre érkezik például Westerman, akinek első lemezéről Elton John 2020-ban úgy nyilatkozott, hogy „sokkal jobb, mint amilyen az én első lemezem volt”. A fesztivál másik, nagy-nagy izgalommal várt fellépője a Black Country, New Road, melyet a The Times 2021-ben a legizgalmasabb új zenekaraként üdvözölt. A NagyHallban lép fel a 10 évvel ezelőtt az A38 Hajón az év legjobb koncertjét varázsoló dán Efterklang, valamint az idei Glastonbury-n is fellépő THE GOA EXPRESS. Az Isolation Budapest legnagyobb nevei közé tartozik az orosz zsidó bevándorlók gyermekeként Torontóban született Michelle Gurevich, egyszerre sötét és intim balladái hatalmas népszerűségnek örvendek.

A koncertek a Liszt Ünnep keretében az Akvárium Klubbal közös programként, a Müpa szervezésében valósulnak meg.

A fesztivál nyár végén jelenti be az Isolation Budapest újabb neveit, köztük a magyar előadókat. Az eseményre a jegyértékesítés június 24-én, pénteken 11:00-kor indul.

Fülelj bele!

Black Country, New Road

BOYO

Charlotte Cornfield

Jimi Somewhere

Efterklang

Michelle Gurevic

Night Beats

Sister Ray

THE GOA EXPRESS

Westerman

Helyszín

Akvárium Klub

Budapest legmodernebb rendezvényhelyszíne

A megújult és kibővített Akváriumot új multifunkciós terek, bisztró étterem, elegáns design és professzionális építészeti megoldások jellemzik.
Budapest legújabb rendezvényhelyszíne alkalmas konferenciák, workshopok, partnertalálkozók, céges rendezvények, sajtótájékoztatók, és promóciók kompromisszumoktól mentes megvalósítására.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok