Dec.

08.

péntek

Dec.

08.

péntek

Islandman, Nasip Kismet, Support: Labek & Chrobak After party: Akos Voros, Vedat Akdağ- Psychedelic Night 1st Anniversary

Kapunyitás: 19:00

Kishall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

Islandman, Nasip Kismet, Support: Labek & Chrobak After party: Akos Voros, Vedat Akdağ- Psychedelic Night 1st Anniversary

Kapunyitás: 19:00

Kishall

Psychedelic Night 1st Anniversary: ISLANDMAN (TR) & Nasip Kismet (TR/HU)/

 

After Party: Akos Voros, Vedat Akdag // Support: Labek & Chrobak

Készen állsz a Psychedelic Night 1. évfordulójának megünneplésére?

Az anatóliai pszichedelikus dallamok és helyi tehetségek találkozása Budapest szívében.

19:00 kapunyitás

19:15 – 19:45 Labek & Chrobak

20:00 – 21:00 Nasip Kısmet

21:20 – 22:55 Islandman

23:15 After Party a Lokálban Vedat Akdağval és meglepetés vendégekkel (hamarosan bejelentjük).

ISLANDMAN

Az Islandman egy élő elektroakusztikus trió Törökországból melynek tagjai Tolga Böyük, Eralp Güven és Erdem Başer. Zenéjük sámáni ritmusok, lágy elektronikus struktúrák, táncütemek és pszichedelikus gitárriffek kultúrákon átívelő gyűjteménye, amely a török és afrikai gyökerű dallamokat ötvöz az elektromos univerzummal.

NASİP KISMET

Arif Erdem Ocak török rock/folk gitáros által 2019-ben alapított banda, zenésztársai pedig – Szegő Dávid dobon, Mester Dániel szaxofonon és klarinéton, valamint Eged Márton basszusgitáron.

Zenéjük az anatóliai lírai költészeti hagyományokat ötvözi az etnikai jazz, fúziós és pszichedelikus folk eklektikus ritmusaival és dallamaival. A hangszeres és énekelt darabok keverékével a Nasip Kısmet spirituális szinten kapcsolódik a közönséghez, szószerinti és átvitt értelemben is megmozgatják azokat a hangzásokat és ritmusokat, amelyek mélyen visszhangzanak mindenkiben – nemzetiségtől függetlenül.

Vedat Akdag

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok