Nov.

03.

vasárnap

Nov.

03.

vasárnap

Infinity Song

Kapunyitás: 19:00

Kishall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

Infinity Song

Kapunyitás: 19:00

Kishall

Az Infinity Song New York-i székhelyű soft rock zenekar, amely 4 testvérből, Abraham, Angel, Israel és Momo Boydból áll. A feszes énekharmóniák, az álmodozó líra és a fenséges gitárriffek keverékével a zenekar minden színpadon és a felvett zenéjükben transzcendens élményt nyújt a közönségnek.

A testvéreket, már óvodás koruktól kezdve hozzászoktak a nyilvános fellépésekhez hiszen a detroiti Boys & Girls Choirs of Detroit-ot alapító szülők otthon tanítottak akadémiai és zenei téren. Klasszikus, gospel és jazz zenén nevelkedtek, mint Pat Methany, Marvin Gaye, The Winans Family és sokan mások.

Az Infinity Song útja egy fáradságos, mégis kalandos utazás volt. 2006-ban John Boyd az egész családot Detroitból New Yorkba költöztette, és elkezdtek nyilvánosan fellépni szerte a városban. Reggel a Metropolitan Művészeti Múzeumban, délután az 5. sugárúton, este a Times Square-en énekeltek, végül a Central Park Bethesda szökőkútja lett életük következő 12 évének állandó színpada. Miután néhány év alatt kialakult a rajongótáboruk, és az alkalmi parklátogatókat hűséges rajongókká tették, a csapat bemutatkozott Jay-Z-nek.

2016-ban a zenekar Jay-Z szerződtette a Roc Nationhez, aki azt tanácsolta nekik, hogy ne igazodjanak a kiadó művészeti kultúrájához, hanem hagyják, hogy a Roc Nation művészeti kultúrája felzárkózzon hozzájuk. 4 évvel később, 2020-ban a testvérek óriási feltűnést keltettek a „Mad Love” című debütáló albumukkal és számos vírusvideóval, amelyek több millió megtekintést gyűjtöttek össze az összes közösségi médiaoldalon, figyelmet és támogatást szerezve Hollywood néhány legnagyobb nevétől.

Az Infinity Song jelenleg a Haters Anthem című, mostanra vírusszerűen terjedő kislemezük virágkorát éli. Több mint 200 millióan hallották a dalt. Sok hallgatót még arra is késztet, hogy a bandát olyan legendás 70-es évekbeli együttesekhez hasonlítsa, mint a Fifth Dimension, a Mamas and The Papas és az ABBA.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok