Ápr.

16.

kedd

Ápr.

16.

kedd

III. Újraterveztem Meetup

Kapunyitás: 18:00

VOLT Lokál
Jegytípusok

III. Újraterveztem Meetup

Kapunyitás: 18:00

VOLT Lokál

A korábbi teltházas Újraterveztem Meetupok sikere után itt a folytatás: 2019. április 16-án immár harmadik alkalommal hallgathattok nagyszerű előadókat és inspirálódhatok történeteikből! Ha karrierváltáson gondolkodtok, vagy már úton vagytok, itt a helyetek!

Early Bird jegyek április 3-ig kedvezményen, 2.500 Ft-os áron, korlátozott számban kaphatók. Ne maradj le, vedd meg most a belépődet ITT!

Program:

17.30-18.00: Regisztráció
18.00-19.00: 1. blokk
– Nagy Zsuzsa (Kecskeház és Sajtműhely) – Újrakezdés vidéken
– Görözdi-Nagy Eszter (Cosmic Latte) és Kocsmár Kornél (D72 veterán autóműhely) – Karrierváltás felsővezetőként, párban

19.00-19.15: Szünet
19.15-20.45: 2. blokk
– Rohonczi Anita (Festy in Style) – Influencernek lenni egyszerű, ugye?
– Hlavay Richárd (Bricks Magic) – Váltani sosem késő!
– Kerekasztal beszélgetés – A karrierváltás tanulságai, avagy mit tanultak saját magukról az újratervezőink?
A kerekasztal zárása után kötetlen beszélgetés.

Helyszín: Akvárium Klub, VOLT Bár, Budapest, Erzsébet tér 12, 1051

Előadóink bemutatása:

– Nagy Zsuzsa (Kecskeház és Sajtműhely)

Zsuzsa a Déryné Bisztró marketinges állását és budai életét hagyta maga mögött és költözött vidékre, egy kis faluba a szerelme kedvéért. Itt indította el a férje kecskefarmjára építve a sajtüzemét és most már nem csak a helyiek, de Budapestről is egyre többen betérnek hozzá. A termékeivel a csúcskategóriát vette célba és azok is rajonganak a kecskesajtjaiért, akik korábban elfordultak ettől a sajtfélétől.

– Görözdi-Nagy Eszter (Cosmic Latte) és Kocsmár Kornél (D72 veterán autóműhely

Férj és feleség, mindketten a felsővezetői pozíciójukat feladva váltottak karriert. Különböző időpont, eltérő irányokban, mégis végig egymást támogatva. Eszter most coach és válási mediátor, valamint a Cosmic Latte 13 közösségi iroda tulajdonosa, Kornél pedig a DC72 veteránautó-felújító műhelyt vezeti.

– Rohonczi Anita (Festy in Style)

Talán sokan nem tudják, de az egyik első magyar divatblogger, Festy, eredetileg térképésznek tanult és szakmájában tudományos sikereket ért el. A közösségi média gyorsan változó trendjei ellenére Anita már 10 éve meghatározó a magyar és a külföldi influencerek között. Fontosnak tartja, hogy ne csak felületes élményt adjon, ezért ismertségét felhasználva szívesen áll jótékonysági kampányok élére is.

– Hlavay Richárd (Bricks Magic)

Richárd 33 éven át volt gazdasági újságíró, többek között a Nógrád megyei Hírlapnál, a Világgazdaságnál és Figyelőnél is, valamint az Inforádió Aréna műsorát vezette tíz éven át. 52 évesen, egy újságcikk hatására otthagyta addigi pályáját és a Lego Serious Play módszertan szerinti workshopok, csapatépítők szervezésével, vezetésével kezdett el foglalkozni.

Helyszín

VOLT Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes VOLT Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival, lenyűgöző belső dizájnjával és minden péntek és szombat este jelentkező party-jaival.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok