Nov.

24.

péntek

Nov.

24.

péntek

iamyank – Láttam a jövőt meghalni x All Machines Will Fail

Kapunyitás: 18:30

Kishall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

iamyank – Láttam a jövőt meghalni x All Machines Will Fail

Kapunyitás: 18:30

Kishall

“Valahogy úgy alakult az elmúlt években, hogy az év végére felhalmozódó élet nyomása nem hagyott levegőhöz jutni, aztán egyszercsak rámszakadt a következő év és újra és újra. Idén viszont én lépek előbb: összehívtam kedves barátaimat, hogy akkora tüzet rakjunk magunkban amekkorát csak kell ahhoz, hogy megszabaduljunk ettől a tehertől.
Gyertek és álljunk együtt a máglyára.”
yank

☗ IAMYANK – LÁTTAM A JÖVŐT MEGHALNI
iamyank első nagylemeze, a Hiraeth óta hat év telt el. Azóta a kísérleti ambient, klasszikus zenei és post-metal projekteken keresztül vezetett az út az idei második nagylemez elkészüléséhez és bemutatásához. A Láttam a jövőt meghalni koncertverziója két dobossal (Szalay Dániel, Kocsis Máté) és brutális fénnyel emeli az anyag intenzitását.

☗ ALL MACHINES WILL FAIL
Az All Machines Will Fail első lemeze And We címmel tavaly februárban jelent meg. Mohácsi Mátyás (basszusgitár), Kocsis Máté (dob) és iamyank (gitár) triója a sötét, rituális, atmoszférikus, instrumentális post rock textúrákból kirobbanó doom, post metal íveken halad át, hosszú, lassan épülő szerkezetekkel.

☗ ZSÜD
Nyíljon meg a föld, szálljon ki az összes démonod, és táncolj velük egyet. –
A producer és dalszerző Zsüd sötét, filmzenei elemekkel tűzdelt live actjének fő fókuszában az érzelmi mélymerülés, a nyers energiákhoz való visszatalálás és az önmagunkkal való kendőzetlen szembenézés áll. Koncertjén eddig még kiadatlan szerzemények, és meglepetésvendégek is várhatóak.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok