Júl.

19.

péntek

Júl.

19.

péntek

H!DE pres. EMI GALVAN & DOWDEN

Kapunyitás: 23:00

Lokál
Korhatár: 18
Jegytípusok

H!DE pres. EMI GALVAN & DOWDEN

Kapunyitás: 23:00

Lokál
Korhatár: 18

H!DE Party Series bemutatja
Mikor a tánc és a zene találkozik, különleges varázslat születik. Ezt a varázslatot hozza el nekünk a H!DE Party Series július 19-én, ami nem csak egy átlagos éjszakát ígér, hanem egy felejthetetlen zenei utazást kínál azon progresszív house rajongók számára, akik már régóta várnak erre a pillanatra. Készüljünk, mert ez az este két különleges vendéget hoz el nekünk, Emi Galvan-t Argentínából és Dowden-t Kanadából, akik biztosan magukkal ragadnak minket dinamikus szettjeikkel.
Emi Galvan, a progresszív house varázsló, neve sokaknak csenghet ismerősen, különösen azoknak, akik követik Hernan Cattaneo vagy Nick Warren track listáit. Galvan nem csak hogy rendszeres vendége ezeknek a listáknak, de saját zenéivel és színpadi produkcióival is hódít a progresszív house szerelmesei körében. Egyenesen Argentínából érkezik, hogy bemutassa dinamikus, „seggrázós” szettjeit, amelyek már sokakat rabul ejtettek világszerte.
Üdvözöljük Dowden-t, a kanadai zenei tehetséget.
Dowden barátunk először látogat el hozzánk Budapesten, de biztosak lehetünk abban, hogy nem utoljára. Kiváló zenei ízlésével és tehetségével már bizonyított a progresszív house és melodic techno zenék világában. Kanadából érkezik, hogy csatlakozzon Emi Galvanhoz és együtt hozzanak létre egy felejthetetlen éjszakát számunkra.
Az esemény további különlegessége, hogy egyben több születésnapot is ünneplünk. A H!DE csapatból, a HEAVEN INC. oszlopai – Bogi és Zsolti, valamint Tebron – is itt fogják megünnepelni ezt a különleges napot. Ez adja meg a tökéletes kifogást mindannyiunk számára, hogy csatlakozzunk hozzájuk ebben a csodás zenei utazásban.
Akvárium Klub: A tökéletes helyszín a zenei utazáshoz.
Nem lehetne tökéletesebb helyszínt választani az ilyen jellegű esemény számára, mint az Akvárium Klub Volt Lokál terme. A klub atmoszférája és technikai felszereltsége tökéletesen megfelel ennek az estének a varázslatának, így minden adott a felejthetetlen élményekhez.
A H!DE Party Series nem csak egy zenei esemény, hanem egy felhívás is egyben, hogy találjuk meg önmagunkat a zene és a tánc által. Szakadjunk ki a hétköznapi monotonitásból, töltsük meg a táncteret élettel, mosolygós arcokkal, és önfeledt tánccal. Mert végül is, a zene mindenkié. Tarts velünk ezen az csodás zenei utazáson!

Lineup:
• Emi Galvan
• Dowden
• Kühl b2b Tamas Rada
• Heaven INC.
• Tebron

Helyszín

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok