Ápr.

19.

péntek

Ápr.

19.

péntek

Hard Love presents: WARFACE (NL)

Kapunyitás: 23:30

Kishall
Korhatár: 18
Jegytípusok

Hard Love presents: WARFACE (NL)

Kapunyitás: 23:30

Kishall
Korhatár: 18

Hard Love presents:
Warface (NL) – first club show in Hungary
+ local support

××××××××××××××××××××××××××××

Büszkén jelentjük be a Hard Love harmadik epizódját, ahol a #hardstyle világsztár, WARFACE lesz a vendégünk egy exkluzív klubshow keretein belül. Warface évek óta a legismertebb hard dance előadók közé tartozik a világon, nem hiába került fel több alkalommal is a neve méltán híres DJMAG TOP 100 listára. Az egész világot bejárva terjesztette a #hardstyle stílust, hiszen Európán kívül megfordult már Ázsiában, Észak-és Dél-Amerikában, valamint Ausztráliában is.
Számtalan album és single megjelenés kötődik a nevéhez, és világhírű fesztiválok színpadain lépett már fel – Tomorrowland, Defqon.1, Ultra Miami, Supremacy, Qlimax, és még sorolhatnánk.
Április 19-én irány az Akvárium Klub, ahol vár rád következő #hardstyle élményed.

××××××××××××××××××××××××××××

#hardlove
#hardlovehungary

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok