Dec.

28.

csütörtök

Dec.

28.

csütörtök

Hard Love presents: VERTILE (NL) + Subrage, Morfame, Kicklords, Bentonit

Kapunyitás: 23:30

Kishall
Korhatár: 18
Jegytípusok

Hard Love presents: VERTILE (NL) + Subrage, Morfame, Kicklords, Bentonit

Kapunyitás: 23:30

Kishall
Korhatár: 18

Hard Love presents:

Vertile (NL) – first club show in Hungary
+ local support coming soon

××××××××××××××××××××××××××××

Dátum / Date: 2023.12.28. – Csütörtök / Thursday
Kezdés / Start: 23:30
Helyszín / Venue: Akvárium Klub
Korhatár / Age Limit: 18+

××××××××××××××××××××××××××××

JEGYELŐVÉTEL / TICKETS:
https://cooltix.at/event/652fde64bb968e2b2d8eea2b

××××××××××××××××××××××××××××

A Hard Love első rendezvényével megnyitja kapuit a nagyközönség előtt. December 28-án érkezik Vertile, a #hardstyle rohamosan feltörekvő arca.
Vertile, mindennapi nevén Mees van den Berg gyerekkora óta a producerek életét éli. Egyedi, energikus és dallamos stílusával gyorsan a #hardstyle fesztiválok nagyszínpadán találta magát. Azonban nem minden itt kezdődött, hiszen már 15 éves korában pop/rock/metal nemzetközi bandáknak dolgozott mixing/mastering/engineering ágazatokban. Ezen tapasztalatainak köszönhetően alkotta meg egyedi stílusát. Különleges jellemzője, hogy ellentétben más artistokkal, a dalszövegeket ő maga írja, és énekli fel zenéiben, ezzel egy magasabb szintre emelve #hardstyle alkotásait.
Hasonlóan neves előadókkal adott ki zenéket, mint a méltán híres Headhunterz, Rebelion, Sub Zero Project, D-Sturb, vagy N-Vitral. A 2023-as Deqfon.1 Closing Theme-t is ő írta, akárcsak a szintén idei REBiRTH Festival Official Anthem-et.
Az elmúlt évben olyan #hardstyle fesztiválok nagyszínpadain lépett fel, mint a Defqon.1, Decibel, Qlimax, Loudness, Shutdown, REBiRTH – sőt, idén még a Sziget Fesztivál Q-Dance Takeover lineupján is láthattuk egy felejthetetlen Warface B2B szettben.
Ha te is egy év végi felejthetetlen #hardstyle klubrendezvény részese szeretnél lenne, akkor ott a helyed december 28-án a város szívében, az Akvárium Klubban!

××××××××××××××××××××××××××××

#hardlove
#hardlovehungary

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok