Nov.

30.

szombat

Nov.

30.

szombat

Hang Massive

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

Hang Massive

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

Gyere és engedd, hogy magával ragadjon a Hang Massive legújabb műsorának elbűvölő, álombeli hang- és látványvilága!

2024-ben a Hang Massive visszatér az Akvárium Klubba, hogy bemutassák legújabb élőzenei élményüket és magukkal hozzák az ambient hangzásvilág, a magával ragadó ritmusok és a handpan misztikus hangjainak fúzióját.

Egy közös utazásra invitálnak a zene univerzális nyelvén keresztül. Csatlakozz hozzánk, és fedezzük fel együtt a hangok és a zene mély átalakító erejét.

Együtt teremtjük meg a pillanatot – a jelenléted varázslatos és erőteljes élménnyé tesz minden koncertet! Vásárolj jegyet most, hogy részese lehess a Hang Massive mozgalomnak.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok