Dec.

14.

szombat

Dec.

14.

szombat

Grand Mexican Warlock 15th Anniversary

Kapunyitás: 19:00

Kishall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

Grand Mexican Warlock 15th Anniversary

Kapunyitás: 19:00

Kishall

Hihetetlen, de tizenöt év telt el az első „titkos” kis Grand buli óta, amit az akkoriban második otthonunknak tekinthető R33 régi klubszobájában adtunk, pár napra rá pedig a Dürerben lezajlott a „hivatalos” debüt is, a Fish! és a Turbo társaságában.

Azóta kicsikét eltelegett az idő, lenyomtunk párszáz koncertet határon innen és túl, kiadtunk 4 nagylemezt, volt egy kis jövés-menés dobos és gitáros fronton, feloszlottunk, újjáalakultunk, lebabáztunk, kalandoztunk szerte a nagyvilágban, és MI MÉG MINDIG UGYANOLYAN FIATALOK VAGYUNK, mint 2009-ben!!! Mindennek örömére 2024 decemberében tartunk egy óriási bulit az Akvában, és közösen megidézzük az elmúlt 15 év legfontosabb pillanatait! Szeretettel várunk MINDENKIT, aki valaha kötődött hozzánk!

 

 

fb: https://www.facebook.com/grandmexicanwarlock/
in: https://www.instagram.com/grandmexicanwarlock/
w: https://cornerart.hu/grand-mexican-warlock-hu/
EULOGY streaming: https://bfan.link/eulogy-1

 

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok