Dec.

01.

péntek

Dec.

01.

péntek

Glitter Disco

Kapunyitás: 23:00

Lokál
Korhatár: 18

Glitter Disco

Kapunyitás: 23:00

Lokál
Korhatár: 18

glitter : csillogó, ragyogó, fénylő

disco : tánczenei stílus

A műfaj a hetvenes évek második felében volt népszerűségének tetőpontján. Jellemzője az ütemes könnyűzene, melyet laza, vagy akár kombináltabb táncelemekkel kísérnek a műfaj kedvelői, továbbá azok feltűnő, divatos, vagy annak szánt ruházata, valamint a zenét és táncot kísérő színes fény effektusok, ezekkel főleg a műfaj számára létrehozott diszkóklubokban lehetett találkozni. Ilyen külsőségek például a flitterek, a színes lámpák, vagy a fényt széttükröző diszkógömb. Manapság, napjainkban pedig nu disco néven öltött új ruhát és tör szellemei elődjéhez méltóan a népszerűség csúcsára a hozzáértők körében.

Szóval mindez vár rátok december 1-én pénteken a Lokálban (Akvárium Klub) ahol Mr.Cloud a.k.a. Felhő és Rony Breaker a műfaj egyik legrégebbi és legelismertebb hazai képviselői rakják a lemezeket egészen 04:00-ig. Hagyományteremtő jelleggel indítunk útjára ezt a sorozatot a koncertek után szinte folytatólagosan, hogy még véletlenül se essetek ki a ritmusból.

Less Bitter, More Glitter!
Kapunyitás: 23:00
Belépő a helyszínen: 2.500.-HUF
asztalfoglalás: [email protected]

Helyszín

Lokál

2017 februárjában megújult külsővel és új névvel nyitott meg a 300 fő befogadására képes Lokál. Az Akvárium Klub két koncertterme mellett tökéletes alternatívaként szolgál gyönyörű és különleges koktéljaival és lenyűgöző belső dizájnjával.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi