Ápr.

27.

szombat

Ápr.

27.

szombat

Gimme! Gimme! Mamma Mia Show Szezonzáró!

Kapunyitás: 23:00

Nagyhall
Korhatár: 18
Jegytípusok

Gimme! Gimme! Mamma Mia Show Szezonzáró!

Kapunyitás: 23:00

Nagyhall
Korhatár: 18

Gimme! Gimme! Mamma Mia Show! SZEZONZÁRÓ az Akvárium Klubban!

Here We Go Again! come on Super Trouper!

Mindenki kívánságára ezt a bulit, Sose Hagyjuk ABBA!
A Nyári helyszínünk előtt tartunk egy hatalmas szezonzáró önfeledt boldogságos gimme gimme-zést Április 27-én a város szívében az Akvában!

Tavasszal JÖN! még egyszer a legvidámabb legéneklősebb legőrültebb bulisorozatunk! Lesz itt minden! Szenzációs Mamma Mia showelemek, az összes ABBA sláger, a tökéletes helyszín és persze Ti! a Legjobb közönség! ❤
Ezen a bulin se a táncot se az éneklést senki nem hagyja ABBA!
A többszöri teltházas önfeledt boldogságos Gimme! Gimme!-zés után most itt a folytatás Budapest szívében az Akvárium Klubban!
Készen álltok!?

Április 27-én megragadjuk az egyik legkedvesebb filmünk zenei világát és elhozzuk Nektek a Mamma Mia legnagyobb slágereit! A Mamma Mia Életérzést! Egy biztos, énekelni ér!
Betesszük a Gimme! Gimme! Gimme!-zést infinity módba és úgy bulizunk, mint egy igazi Dancing Queen!! Egészen nyitástól zárásig, hogy másnap reggel csak annyit mondj: MAMMA MIA MICSODA BULI VOLT!!
Itt Tényleg mindenki OTT LESZ!
Persze mindezek mellett, a legnagyobb kedvenceink is felcsendülnek majd, hogy egy percig se álljatok le a parketten!

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok