Nov.

01.

kedd

Nov.

01.

kedd

Future Islands, vendég: Laundromat

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Jegytípusok

Future Islands, vendég: Laundromat

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

A Future Island egy amerikai szintipop banda, akik egy szerencsés pillanatnak köszönhetően világszerte ismertek lettek, azonban ők csak azt tették, amit addig is: szívüket lelküket beleadták a produkciókba és a művészet hatalmas erejét a szeretet és a remény terjesztésére fordították.

Az évek sokféleképpen formálták a zenekart, mind lelkileg, mind fizikailag, azonban a cél, a soha meg nem érkezés, a horizont, amelyet mindig üldözni kell, de soha nem lehet megfogni, az az évek során sem változott.

A zseniális Future Islands első budapesti klubkoncertjét adja az Akvárium NagyHallban novemberben elsején

Vendég: Laundromat

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok