Nov.

01.

péntek

Nov.

01.

péntek

Fran Palermo

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Jegytípusok

Fran Palermo

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

Mindszentek éjszakáján ünnepeljünk életet és halált. Egy keserédes, noir party-val készül az Akvárium Nagyhallba a Fran Palermo, akik nemrég érkeztek haza karrierjük egyik legfontosabb újtáról, a szöuli Zandari Festáról. A zenekar idén több új dallal is jelentkezett, többek közt a FOMO mozifilm főcímdalával, a Jeopardy-val és a Demons On The Beach cíművel – az ezekhez készült videók pedig a Klipszemle döntőjébe is bejutottak.

A Fran Palermo egy igazán speciális esttel készül november 1-jén, ahol azontúl, hogy új dalokat mutat be, néhány hátborzongató feldolgozással is készül – többek közt a mexikói vagy éppen az egyiptomi kultúrából merít majd ihletet. Túlvilági vizuál és vendégzenészek is várhatóak a színpadon.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Kutyabarát hely

Ingyen Wifi

Bankkártya / SZÉP kártya / Erzsébet utalvány elfogadóhely

Jegytípusok