Nov.

01.

péntek

Nov.

01.

péntek

Fran Palermo

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall
Jegytípusok

Fran Palermo

Kapunyitás: 19:30

Nagyhall

Mindszentek éjszakáján ünnepeljünk életet és halált. Egy keserédes, noir party-val készül az Akvárium Nagyhallba a Fran Palermo, akik nemrég érkeztek haza karrierjük egyik legfontosabb újtáról, a szöuli Zandari Festáról. A zenekar idén több új dallal is jelentkezett, többek közt a FOMO mozifilm főcímdalával, a Jeopardy-val és a Demons On The Beach cíművel – az ezekhez készült videók pedig a Klipszemle döntőjébe is bejutottak.

A Fran Palermo egy igazán speciális esttel készül november 1-jén, ahol azontúl, hogy új dalokat mutat be, néhány hátborzongató feldolgozással is készül – többek közt a mexikói vagy éppen az egyiptomi kultúrából merít majd ihletet. Túlvilági vizuál és vendégzenészek is várhatóak a színpadon.

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok