Szept.

11.

péntek

Szept.

11.

péntek

ELMARAD! Fran Palermo

Kapunyitás: 18:30

Nagyhall

ELMARAD! Fran Palermo

Kapunyitás: 18:30

Nagyhall

⚠️⚠️Kedves Fran Palermo jegyvásárló!

Az idei év sok váratlan fordulatot hozott már, és a szeptember is hasonlóképpen kezdődik.

Sajnálattal tájékoztatunk arról, hogy betegség miatt a Fran Palermo szeptember 11. 18:30 és 20.45 kezdésű Akvárium Klubos koncertjei elmaradnak.

A megvásárolt belépőjegyek árát automatikusan visszautaljuk a vásárláshoz használt bankkártyához, illetve SZÉP-kártyához tartozó számlaszámra 30 napon belül, azaz legkésőbb október 06-ig, így ezzel további teendőd már nincs!

Köszönjük a türelmed, reméljük hamarosan találkozunk!
Akvárium Crew

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi