2022. Febr.

22.

kedd

2022. Febr.

22.

kedd

Efterklang

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

Efterklang

Kapunyitás: 19:30

Kishall

Újra Magyarországon koncertezik az Efterklang

2022. február 22-én az Efterklang zenekar közel 10 év után tér vissza Budapestre, hogy újra elkápráztassa a hazai rajongókat. 

Legyen szó akár a korai, elektronikusabb hangzású post-rockjukról (‘Tripper’ 2004), vagy a későbbi, egy elhagyott, sarkkörön túli szovjet bányászvárosban felvett hangmintákra épülő, páratlanul atmoszférikus és intenzív alkotásukról (‘Piramida’ 2012), a dán pop-kalandorok határtalan lelkesedéssel készülnek készülnek minden egyes albumukra. Ötödik lemezük 2019-ben jelent meg ‘Altid Sammen’ címmel, azonban a koronavírus az Efterklang zenekart is szünetre kényszerítette, ám nemrég bejelentették, hogy 2021-ben új albummal térnek vissza, amivel 2021. októberétől egy hosszú európai turnéra indulnak.

A gyerekkori barátokból álló banda, melynek tagjai Mads Brauer, Caspen Clausen és Rasmus Stolberg már most nagyon várják, hogy végre közönség előtt is felléphessenek és előadhassák régi és új dalaikat is.

A hazai rajongók 2022. február 22-én  az Akvárium Klub KisHalljában láthatják újra élőben a zenekart.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok