Márc.

02.

szombat

Márc.

02.

szombat

Dope Calypso

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

Dope Calypso

Kapunyitás: 19:30

Kishall

Mi lenne, ha egy napon vagy éjszakán egy démon utánad lopakodna a legmagányosabb magányba és így szólna hozzád:
„Ezt az életet, amelyet most élsz és amelyet éltél, még egyszer és még számtalanszor újra kell élned; és nem lesz benne semmi új, hanem minden fájdalomnak, kéjnek, minden gondolatnak és sóhajnak, életed minden kimondhatatlanul apró és nagy eseményének ugyanúgy kell visszatérnie hozzád, ugyanabban a sorrendben és egymásutániságban(…)”- teszi fel a kérdést Nietzsche teljesen feleslegesen, mindenesetre azt kijelenthetjük, biztosan nem a Dope Calypso-ra gondolt.

Ugyanis, ha vette volna a fáradtságot, és mindenki legnagyobb örömére parttalan okoskodás helyett inkább meghallgatta volna a zenekar sorlemezeit, rájött volna, nincs az a felsőbb hatalom, aki ezt a véletlenszerűség eltérített vonatának nyikorgó ajtajából a káosz fekete űrjébe kihugyozott kacskaringós dalszerzést még egyszer hajlandó lenne lekövetni.

Három szót írunk ide: DALLAMOS GALOPP POSZTMETÁL

És hogy miért?

Még csak nyugtalanító válaszaink sincsenek, nemhogy megnyugtatóak.

Egy dolog biztos- mindenki szerencséje, hogy nem a bűnözés a hobbink.

Hogy ez így is maradjon, el is kellene jönni meghallgatni a 6. album dalait először és utoljára eljátszva teljes körűen és abban a sorrendben, ahogy pestiesen szólva a lemezre hányta az accidentia maelströme.

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok