Okt.

04.

péntek

Okt.

04.

péntek

Dirty Slippers 15. éves jubileumi koncert

Kapunyitás: 19:00

Kishall

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok

Dirty Slippers 15. éves jubileumi koncert

Kapunyitás: 19:00

Kishall

15. jubileumi születésnapját ünnepli a Dirty Slippers, amely visszatér az első videoklipjének az „Élned kell”-nek a forgatási helyszínére, az Akváriumba.
A zenekar azóta lenyűgöző utat tett meg, albumot készíthettek előbb az Egyesült Államokban, majd két alkalommal stúdiózhattak a legendás Abbey Road stúdió ikonikus falai között. Három Európa turné, 11 különböző hazai – és külföldi rádiós toplistákra jutott dal mellett pedig lépcsőfokról-lépcsőfokra építik a pályafutásukat Angliában is, amelyet mi sem prezentál jobban, hogy a „Wide Open” dalukat már a legnagyobb brit rock zenei rádióállomáson a Planet Rock-on mutathatták be és elismerően írt róluk a London Daily News is.

A zenekar első alkalommal szántja majd fel a KisHall színpadát, amely koncertre nem csak az elmúlt 15 év legismertebb dalaival készülnek, mint a „Hang vagy Jel”, a „Rendetlen gyerek” vagy a „Magány és én”, hanem előkerülnek majd régen hallott szerzemények is, valamint meglepetés vendégek is emelik majd az ünnepi este fényét.

Ezt az estét Te sem hagyhatod ki, koccints a zenekarral az elmúlt 15 évre és ugorj fejest a következő 15-be!

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

A jegyeket 6%, de minimum 300 Ft adminisztrációs díj terheli. 

Jegytípusok