Aug.

10.

szerda

Aug.

10.

szerda

DIIV

Kapunyitás: 19:30

Kishall
Jegytípusok

DIIV

Kapunyitás: 19:30

Kishall

A DIIV – Zachary Cole Smith (ének, gitár), Andrew Newman (dob) és Colin Caulfield (ének, basszusgitár) – egy amerikai rockzenekar Brooklynból, New Yorkból.

Elég rögös volt az út, mire a banda eljutott a harmadik albumukig, a ‘Deceiver’ig, ami a hazugságokról, a megromlott barátságokról és a megszegett ígéretekről szól.

“Tíz éve ismerek mindenkit a bandában, külön-külön is DIIV-ként is” – mondja Cole. “A ‘Deceiver’-en arról éneklem, hogy a kapcsolataimért dolgozom, megjavítom azokat és felelősséget vállalok azokért a dolgokért, amikben kudarcot vallottam. Időbe telt, de megtanultuk hogyan kommunikáljunk egymással és működjünk együtt.”

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok