Máj.

04.

szombat

Máj.

04.

szombat

DAMARA – Még nyitva az ég Lemezbemutató, vendég: Vass Geri

Kapunyitás: 19:00

Kishall
Jegytípusok

DAMARA – Még nyitva az ég Lemezbemutató, vendég: Vass Geri

Kapunyitás: 19:00

Kishall

Kellemes délutánt kívánunk kedves Utasainknak! Köszöntjük Önöket az Akvárium Klubban és megtisztelő, hogy utazásukhoz a Damarát választották.

A Még nyitva az ég 0504-es számú járatra a beszállás a Kishall kapunál hamarosan megkezdődik. Kérjük önöket, kövessék figyelemmel a járattal kapcsolatos információkat:
Kapunyitás: 19:00
Beszállás: 19:30
Indulás: 20:45

Kérjük kedves Utasainkat, hogy fáradjanak a kapuhoz és készüljenek fel az indulásra. A beszállás előtt ellenőrizzék, hogy sikeresen becsekkolták-e jegyeiket. Amennyiben további segítségre van szükségük a beszállókártyákkal kapcsolatban, forduljanak munkatársainkhoz, akik rendelkezésre állnak a jegykezelő pultnál vagy látogassanak el weboldalunkra.

A beszállás során feltétlenül tartsák be az összes biztonsági intézkedést és a repülőtéri személyzet utasításait. Kérjük készítsék elő a szükséges dokumentumokat és a beszállókártyákat.

Amíg el nem érjük a repülési magasságot, VASS GERI fergeteges zenekarával gondoskodik a turbulencia mentes elemelkedésről. Ő a világ egyik, ha nem a másik leghúszévesebb dalszerző/előadója, aki a légiutas kísérőktől eltérően nem túlárazott nasikkal és kozmetikumokkal, hanem egy vadonatúj, 3 dalból álló kislemezzel borzolja majd a felhők feletti kedélyeket!Köszönjük az együttműködést és szeretettel várjuk Önöket a fedélzeten.
Kellemes utazást kívánunk!

Helyszín

Kishall

A közel 700 főt befogadó KisHall, amely külsőleg is a nagyobb helyszín mása, szintén egyedi világítástechnikával és hangosítással rendelkezik. Kiváló lehetőséget nyújt rétegprodukciók fellépéseinek, Dj-k vagy zenekarok sőt család rendezvények, gyerekkoncertek számára is ideális. Ebben a teremben sincsen hangkorlát, a vizuális élményeket egy plazma TV-fal erősíti és a hangzás itt is tökéletes.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok