Júl.

20.

szombat

Júl.

20.

szombat

Cruisin x The Project Official Afterparty w/ OMNYA, SOEL

Kapunyitás: 23:00

Nagyhall
Korhatár: 18
Jegytípusok

Cruisin x The Project Official Afterparty w/ OMNYA, SOEL

Kapunyitás: 23:00

Nagyhall
Korhatár: 18

Úgy döntöttük, hogy az idei legkelendőbb Cruisin teljesértékű folytatást igényel. Nagy örömmel jelentjük be, hogy illusztris vendégeink OMNYA, SOEL és Martin Magal társaságában sok évnyi kihagyás után újra vendégül lát minket az Akvárium, mitöbb; szabad kezet kaptunk, hogy hozzánk méltó módon egy rakás extra installációval gazdagítsuk a NagyHall-t.
Mint mindig, igyekeztünk most megtalálni a módját, hogy hogyan kedveskedhetünk, és mindent megtettünk azért, hogy minél kedvezőbb jegyárakat tudjunk Nektek biztosítani.
Vízből vízbe: Július 20-án az egész éjszakás őrülettel várunk Titeket a Cruisin x The Project Afterpartyn.

LINE UP
OMNYA / Afterlife – IL
SOEL / Afterlife – USA
MARTIN MAGAL / Siona – IL
ALIVE
Tobak & Tigran

Helyszín

Nagyhall

Az Akvárium legnagyobb koncertterme, a közel 1300 fős NagyHall, Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt a Klaxons, Fritz Kalkbrenner, Marina And The Diamonds, a GusGus, Passenger, Hernan Cattaneo, Sasha, az Eagles Of Death Metal, a Kollektiv Turmstrasse, Troyboi, Wilkinson, Rebecca Ferguson, John Mayall és sokan mások.

Étterem

Ruhatár

Könnyen megközelíthető

Dohányzás az arra kijelölt szabadtéri helyeken

Koktélbár

Parkoló

Közterületi kerékpár tároló

Ingyen Wifi

Jegytípusok